Biblioteken kommer ut till dig!

Vi följer folkhälsomyndighetens och kommunens råd och föreskrifter. De flesta av bibliotekens evenemang i höst har därför blivit inställda eller flyttats fram.
Vad som gäller för respektive program ser du i vår evenemangskalender.

Om du inte vill eller kan besöka oss, så kan du beställa böcker, filmer etc. via telefon eller mail. Meddela om du önskar hämta utanför biblioteket eller få din beställning kostnadsfritt levererad direkt hem till dörren.
Du kan också via vår hemsida eller appen Biblio låna e-böcker eller e-ljudböcker. Det är nu möjligt att låna två per vecka.

Behöver du förlängd lånetid till dess att du har möjlighet att återlämna dina böcker? Låna om via bibliotekens hemsida eller kontakta ditt bibliotek.

Det är alltid möjligt att återlämna media utan att gå in i biblioteket - bokinkast finns utanför båda biblioteken och dessa är öppna dygnet runt.

lomma.bibliotek@lomma.se

bjerred.bibliotek@lomma.se