Läs i sommar - Lomma & Bjärred

Lilla Läs – läs högt tillsammans

Var med i Lilla Läs och få ett fint klistermärke! Läs fem böcker med en vuxen och gör sedan Läsbingot som finns att hämta på biblioteken i Bjärred och Lomma.  Går att göra hur många gånger som helst under sommarlovet. För dig som inte kan läsa själv.
Lilla Läs pågår 13 juni-15 augusti.

Sommarboken

Låna och läs fem böcker i sommar! Varje bok skriver du eller ritar lite om i en folder som du hämtar på biblioteken. Lämna sedan in din ifyllda folder och du får välja en ny, fin bok som present. Sommarboken pågår 13 juni-15 augusti! 

 Sommarutmaningen

Läs en bok i sommar och fyll sedan i formuläret, som du hittar här nedanför. Tryck på skicka och du är automatiskt garanterad en lott i vår sommartävling där du har chansen att vinna fika/glass-biljetter. Läs en bok till och du har två lotter... För dig som ska börja årskurs sex och uppåt! Sommarutmaningen pågår 13 juni-15 augusti! 

Får vi lov att publicera din text på vår hemsida under fliken "Lästips från våra sommarutmanare"?

  Sommarboken 2019 - Kick-off!

  Torsdag 13 juni kl. 12.00 Lomma bibliotek
  Kom och hjälp oss att inviga årets upplaga av Sommarboken! Det blir bandklippning, häftesutdelning, fika och naturligtvis massor av boktips. Ingen anmälan behövs.
  Torsdag 13 juni Bjärreds bibliotek 
  Hämta sommarbokenhäftet direkt efter skolavslutningen. Vi bjuder på fika och boktipsar gärna.
   

  Sommarbokenkalas   

  Lördag 17 augusti kl. 15.00 Lomma bibliotek
  Söndag 18 augusti kl. 13.00 Bjärreds bibliotek

  Missa inte vårt skojiga kalas! Det blir fika, utlottning av biobiljetter och besök av ExperimentExpressen från Lund (Vattenhallen) som överraskar och roar stor som liten! För dig som är med i Sommarboken 2019.